info@ simonschrijft.nl

06-28328939

Teksten schrijven

De content op uw website vraagt een hele andere aanpak dan de laatste items in een nieuwsbrief. Je kunt simpelweg niet het ene kopiëren en plakken in het andere. Een roman is niet hetzelfde geschreven een tv-commercial.

Ik ben bedreven in het schrijven voor verschillende media. Offline media hebben een andere benadering dan online. Simon schrijft voor meerdere media. Voor elke doelgroep wordt de juiste 'tone of voice' bepaald.

Social media zijn perfecte marketinginstrumenten.

Social media als Facebook, Instagram en LinkedIn zijn perfect voor online marketing. Maar in het bijhouden ervan gaat zoveel tijd zitten! Ik neem dit graag uit handen. U houdt contact met vrienden en volgers, en ondertussen weet u ook de bloemen te verkopen.

Alles wat een lezer aanspreekt, daar wil ik voor schrijven. 

SEO-Expert

Wie gevonden wil worden, moet zichtbaar zijn. Iedereen die op Google zoekt naar wat u te bieden heeft, is een potentiele klant. Zorg dat u te vinden bent. Maar hoe doe je dat? 

Als SEO-expert moet je weten hoe zoekmachines als Google te werk gaan. Originele content is ontzettend belangijk. Kennis van het gebruiken van zoekwoorden en het toepassen daarvan. Als ondernemer wilt u zichtbaar zijn. Dat levert nieuwe klanten op en meer omzet. Zorg dat de teksten op uw website voor Google aantrekkelijk zijn, zodat klanten u makkelijk vinden. Een SEO-expert helpt u verder.